Rendvadász

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás:

A szőnyegtisztítás kiemelkedően fontos lépés a higiénia és az otthoni kényelem megőrzése érdekében. A rendszeres szőnyegtisztítás segít megszabadulni a lerakódott por, allergének és egyéb szennyeződések okozta problémáktól, és emellett a friss és tiszta szőnyeg kellemes légkört teremt az otthonban. Ne hagyagolja el szőnyegeit és bízza ránk! Csapatunk mögött rengeteg tapasztalat van és hozzáértő tudással állunk a rendelkezésére.

Professzionális szőnyegtisztítási szolgáltatásaink segítségével garantáljuk, hogy szőnyegei visszanyerik eredeti szépségüket és frissességüket, és akár olyanok lesznek, mint újkorukban. Korszerű technikáink és hatékony tisztítószereink kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan távolítják el a makacs foltokat és szennyeződéseket a szőnyegszálak közül, így nyogudtan ránk bízhatja a piszkos munkát.

A Rendvadász ebben tapasztalt, így gondoskodunk arról, hogy a szőnyegek megfelelően tiszták és ápoltak legyenek. Rugalmas időpontokat kínálunk, hogy megfeleljünk az Ön elfoglaltságainak, és gyors, hatékony szolgáltatást nyújtsunk Budapesten és Pest vármegyén belül. Elkötelezettek vagyunk az ügyfél elégedettsége iránt, és törekszünk arra, hogy minden ügyfélünk elégedett és boldog legyen a végeredménnyel.

Bízza ránk szőnyegeit, hogy otthona friss, tiszta és egészséges legyen. A Rendvadász mindig lecsap és levadássza a rendetlenséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ragyogni fognak szőnyegei!

Lentebb görgetve megtalálhatják árainkat is.

Szőnyegtisztítás
Szőnyegtisztítás profi csapattal, a Rendvadásszal

Szőnyegtisztítás árak:

Mély mosás:2-5 munkanap2.490 Ft/m²
Gépi átmosás:2-6 munkanap2.990 Ft/m²
Kézi tisztítás:4-6 munkanap3.790 Ft/m²
Antik, selyem kézi tiszítása:4-9 munkanap5.790 Ft/m²
Szagtalanítás790 Ft/m²
Az árak bruttóban értendőek. Most 10% kedvezmény szőnyegmosásra 2023.08.01-ig!

Szállítás háztól házig:

Budapest:10 m²-tőlIngyenes
Budapest:9,9 m²-ig3.890 Ft
Pest vármegye:5.990Ft
Az árak bruttóban értendőek.

Javítás:

Régi szegés levágva, gépi szegés:1.890 Ft/m²
Régi szegés kézzel leszedve:2.290 Ft/m²
Az árak bruttóban értendőek.

Ezeket is vállaljuk még:
Társasház takarítás
Lakástakarítás
Irodatakarítás
Üzlethelyiség takarítás
Kárpittisztítás
Egyéb épület-, ipari takarítás
Egyéb takarítás

A lomtalanításban is segítünk:
Lomtalanítás

Zöldterületét is bízza ránk:
Zöldterület kezelés

Ezt mind szeretné, vagy annál is többet? Több infó:
Építményüzemeltetés

Kapcsolódó weboldalak: https://drogeria-online.hu/tisztitoszerek/szonyegtisztitok, https://www.emag.hu/szonyegtisztito-szerek/c, https://www.kaercher.com/hu/professional/szonyeg-es-karpittisztitok/szonyegtisztitok.html